søndag 3. juni 2012

Heklebrikkeprosjektet

Heklebrikkeprosjektet er også
straks i mål
- bare trådendene igjen her også...
 

4 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Utrolig fint! Artige mønster- og fargekombinasjoner;) Men hvordan greier du å produsere så mye?

Janet sa...

Takk for det :) det var det med tiden ja... Jeg har vært student de tre siste årene, har blant annet lest kunst og håndverk med fordypning - hadde da fokus på hekling... Så da var det lissom "jobben" min å stå opp om morgenen og hekle, hi hi hi ganske alright jobb!!!
Nå har jeg begynt å jobbe og det blir mindre tid, men jeg har alltid noe i veska som jeg kan holde på med på bussen, i bilen eller på kaffebesøk hos naboen, jeg hekler når jeg leser og ser på tv og jeg blir stressa når jeg ikke har tilgang til heklenål og tråd...
Det står vel garn-nerd i panna mi... Og etter hvert har jeg blitt ganske kjapp. Disse dukprosjektene har jeg holdt på med i høst/vinter/vår, de er ikke akkurat gjort i en fei. Har alltid flere prsjekter gående samtidig.

Charlotte sa...

Høres ut som en veldig grei pliktjobb ja :) Kule fargeklmbinasjoner altså... Håper å bli bedre til å hekle etter hvert. Strikking kan jeg gjerne gjøre mens jeg ser tv, men når jeg hekler må jeg helst ikke bli snakka til en gang :D Blir vel bedre med trening vel!

Janet sa...

Det er bare å hekle og hekle så får du det i fingrene etter hvert!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...